Ветеринарна амбуланта Драчево вет
 
Драчево вет
 

Здравите миленици се среќни миленици

 
 
 
 

Услуги

 
 
 
ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ
 
 
 
 
 
 
ФАРМСКИ ЖИВОТНИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
 
Домашните миленици се членови на нашите семејства, другари во игрите и во слободното време, сопатници во животот, пријатели со кои градиме силна врска. Ние им ја даваме нашата љубов и нашето внимание, а тие ни враќаат во многу поголема мера.

Кога таа врска ќе биде нарушена заради болест, повреда или промени во однесувањето се јавува потреба од лекување, како и многу прашања и стравови поврзани со тоа.

Ние сме вашите советници,сопатници и соговорници за сите прашања и проблеми во врска со вашите домашни миленици.


Основното правило во нашата работа е да ви ја кажеме вистината за состојбата на вашиот миленик, колку и да е тоа тешко понекогаш.


Постоиме од 2012 година, а нашиот стремеж од првиот ден е да ги лекуваме вашите домашни миленици на начин на кој што ги лекуваме и нашите сопствени домашни миленици, со најголемо внимание, со огромна сочувствителност, максимална компетентност и голема совест.


Во сите години од нашето постоење водиме грижа и за здравјето на фармските животни кое е од исклучителна важност, како за нивната благосостојба, така и за спречување на потенцијално опасни заразни болести, вклучувајќи ги и оние кои се пренесуваат врз луѓето.


Покрај редовното спроведување на наредбата за превенција и искоренување на заразни и паразитски болести, нашиот тим е секогаш подготвен да одговори на сите проблеми со кои се соочуваат одгледувачите на фармски животни.


Нашата примарна цел е највисок квалитет на лекување за секој индивидуален случај и задоволството на нашите клиенти.